Badrumsrenovering Botkyrka

Med vår hjälp blir ditt badrum som nytt | 08-522 255 81

Badrumsrenovering

Vi renoverar ditt badrum från start till mål

En badrumsrenovering är ett stort projekt som påverkar hela bostaden – både under arbetets gång och när allt är klappat och klart. För att arbetet ska bli ordentligt utfört så krävs breda kunskaper från flera olika håll. Anlita oss så får du dessa kunskaper i ett paket.

Vi ordnar allt, från rör och kakel till inredning. Allt kommer att utföras på ett kompetent sätt enligt de regler och standarder som finns i branschen i dag.

Några tips inför renoveringen:

Grundarbetet och planeringen är alltid viktigast när man genomför en badrumsrenovering. Här kommer några tips om hur du kan förbereda dig för en badrumsrenovering:

Se till att det finns ordentlig plats innan projektet drar igång. På det sättet kommer arbetet att flyta på bättre och du kommer slippa känslan att bli invaderad i ditt hem. Allra bästa lösningen är att våra duktiga hantverkare får tillgång till ett mindre rum där vi kan förvara det material och de verktyg som behövs. En del av garaget eller en korridor kan också vara bra för förvaring av materialet. Givetvis är det svårare att komma undan stök i en mindre lägenhet, men grundregeln är att ju mer utrymme vi får, desto lättare blir det att hålla ordning och skapa en bra miljö, både för boende och hantverkare. Vi kan självklart hjälpa till om vi kommer att behöva flytta på någon stor och skrymmande möbel.

Vi ser givetvis till att skydda möbler, golv och väggar från byggdamm. Detta gör att du fritt kan disponera de andra ytorna i bostaden medan vi utför renoveringen av badrummet.

handfat

Bra att förvarna grannarna

Innan vi kommer och förverkligar din badrumsdröm, förvarna grannarna om att du har en badrumsrenovering på gång. Öppenhet är alltid ett bra sätt att minska på obehaget under arbetets gång. Det kan bli ganska hög ljudnivå under vissa delar av arbetet, vilket blir lättare för grannarna att acceptera om de har fått tydligt information redan från början.

På dagens heta renoveringsmarknad finns det kakel och klinkers av i många olika material och i ännu flera färger och mönster. Vi har stor erfarenhet av kakel och klinker och kan se till att det blir snyggt och hållbart – oavsett vilken stil du väljer.

Vi kan det mesta om plattsättning

När det gäller  plattsättning behärskar vi det mesta – vi  har arbetat med de flesta material och mönster som finns på marknaden. Vi kan självklart ge dig tips på vad som passar bäst i just ditt fall – men valet är självklart ditt i slutändan. När du har hittat det kakel som du vill ha så sköter vi resten – från rivningen och grundarbete till spackling och den sista avtorkningen.

Kundens trygghet och nöjdhet är alltid i fokus för oss. Därför försöker vi alltid vara så öppna som möjligt mot våra kunder. Du får vara delaktig när ditt nya badrum växer fram. Vi ser dessutom till att informerar om utvecklingen på ett löpande sätt. På det sättet vet du om det skulle uppstå några oförutsedda ändringar under arbetet. Är det något du vill veta under arbetets gång så är det bara att kontakta några av våra duktiga arbetsledare – de finns där för dig och kan informera dig om det väsentliga.

Välkommen – vi kan se till att din dröm om ett nytt badrum blir sann.

Skapa trivsel där hemma med ett nytt badrum!